Morgentræning


I skoleåret 2019/20 tilbyder vi morgentræning til elever på 7. og 8. årgang, som gerne vil træne ekstra i forbindelse med den sportsgren, de dyrker, eller blot har lyst til at deltage i ekstra træning/bevægelse om morgenen. Det er helt frivilligt om man har lyst til at deltage og har ikke nogen forbindelse til den egentlige undervisning i klassen. Vedlagt er kopi af dias, som blev gennemgået på informationsmødet om morgentræning. Har I spørgsmål er I meget velkomne til at kontakte skolens leder.

Hver elev melder sig på for et halvt år. Eleverne har to valgmuligheder:
1. Træning tirsdag og fredag
2. Kun tirsdag

Tirsdag morgen:

Basistræning: Basistræningen vil bestå af puls -og styrketræning - spinning, svømning, boldspil, løb m.fl. Alt sammen med fokus på at komme i form og blive stærkere. I løbet af de første uger, vil vi lave en mini-test af elevernes fysiske form.  Mini-testen gentages i afslutningen af forløbet, for at synliggøre eleverne fysiske udvikling.

Fredag morgen:

Når elever møder ind kl. 7.00 vil de blive krydset af. Herefter er der træning i fitnesscentret på egen hånd. Der vil være en voksen til stede. Eleverne vil få en gennemgang i brugen af de forskellige styrketræningsmaskiner, og vil ligeledes få udleveret et styrketræningsprogram.
OM VINDERUP REAL
Vinderup Realskole er en privat overbygningsskole med ca. 265 elever fordelt i 7., 8., 9. og 10. klasse. Skolen blev grundlagt i 1918 og har en driftsaftale med Holstebro kommune, hvilket betyder, at skolen er en af Holstebro kommunes overbygningsskoler samt dækker den ene af kommunens to 10. klasses tilbud. På skolen er vi kendt for at have fokus på, at eleverne trives godt, tilegner sig solide faglige kvalifikationer, arbejdsmetoder og udtryksformer. Skolen stiller udfordringer, så hver enkelt elev udvikler sig både fagligt og socialt.
Skolens lærere er veluddannede, fagligt dygtige og har stor erfaring med at undervise elever i overbygningen. Der er et godt ungdomsmiljø på skolen med en hyggelig stemning - elever og lærere har et god kontakt.¨ Hvis du vælger at gå på Realskolen får du mulighed for at få en optimal undervisning, der giver dig et godt fundament til en fremtidig uddannelse eller profession, samt gode venner og minder, du kan tage med dig videre i livet.
Vinderup Realskole|Sevelvej 42|7830 Vinderup|Tlf. 97 44 15 80|vr@vinderup-realskole.dk
Webdesign & CMS by MCB Denmark