Morgentræning


I skoleåret 2018-19 tilbyder vi morgentræning til elever på 7. og 8. årgang, som gerne vil træne ekstra i forbindelse med den sportsgren, de dyrker, eller blot  har lyst til at  deltage i ekstra træning/bevægelse om morgenen.

Det er helt frivilligt om man har lyst til at deltage og har ikke nogen forbindelse til den egentlige undervisning i klassen. Vedlagt er kopi af dias, som blev gennemgået på informationsmødet om morgentræning.

Har I spørgsmål er I meget velkomne til at kontakte skolens leder.
Tilknyttet fil:    Morgentræning 2017-18 (754 Kb)
Seneste nyt
11-11-2018
Banko på Realskolen
Realskolen inviterer til Bingo Banko
TORSDAG D: 6/12 kl. 18-22:30
OM VINDERUP REAL
Vinderup Realskole er en privat overbygningsskole med ca. 265 elever fordelt i 7., 8., 9. og 10. klasse. Skolen blev grundlagt i 1918 og har en driftsaftale med Holstebro kommune, hvilket betyder, at skolen er en af Holstebro kommunes overbygningsskoler samt dækker den ene af kommunens to 10. klasses tilbud. På skolen er vi kendt for at have fokus på, at eleverne trives godt, tilegner sig solide faglige kvalifikationer, arbejdsmetoder og udtryksformer. Skolen stiller udfordringer, så hver enkelt elev udvikler sig både fagligt og socialt.
Skolens lærere er veluddannede, fagligt dygtige og har stor erfaring med at undervise elever i overbygningen. Der er et godt ungdomsmiljø på skolen med en hyggelig stemning - elever og lærere har et god kontakt.¨ Hvis du vælger at gå på Realskolen får du mulighed for at få en optimal undervisning, der giver dig et godt fundament til en fremtidig uddannelse eller profession, samt gode venner og minder, du kan tage med dig videre i livet.
Vinderup Realskole|Sevelvej 42|7830 Vinderup|Tlf. 97 44 15 80|vr@vinderup-realskole.dk
Webdesign & CMS by MCB Denmark