Kommunikationspolitik


Kommunikation mellem skole og hjem er meget vigtigt

Det er vigtigt med en god kommunikation mellem skole og hjem. For at sikre en god kommunikation mellem skolen og det enkelte hjem, er det vigtigt, at begge parter er aktive. Skolen skal sikre, at forældrene modtager tilstrækkelig information om barnets skolegang. Samtidig bør du som forælder sørge for at følge med i skolens dagligdag. På Vinderup Realskole sker størstedelen af kommunikationen med forældrene gennem vores Forældreintra. Der er blevet udarbejdet en kommunikationspolitik på skolen, som kan læses i den vedhæftede fil.
Tilknyttet fil:    Kommunikationspolitik (106 Kb)
OM VINDERUP REAL
Vinderup Realskole er en privat overbygningsskole med ca. 265 elever fordelt i 7., 8., 9. og 10. klasse. Skolen blev grundlagt i 1918 og har en driftsaftale med Holstebro kommune, hvilket betyder, at skolen er en af Holstebro kommunes overbygningsskoler samt dækker den ene af kommunens to 10. klasses tilbud. På skolen er vi kendt for at have fokus på, at eleverne trives godt, tilegner sig solide faglige kvalifikationer, arbejdsmetoder og udtryksformer. Skolen stiller udfordringer, så hver enkelt elev udvikler sig både fagligt og socialt.
Skolens lærere er veluddannede, fagligt dygtige og har stor erfaring med at undervise elever i overbygningen. Der er et godt ungdomsmiljø på skolen med en hyggelig stemning - elever og lærere har et god kontakt.¨ Hvis du vælger at gå på Realskolen får du mulighed for at få en optimal undervisning, der giver dig et godt fundament til en fremtidig uddannelse eller profession, samt gode venner og minder, du kan tage med dig videre i livet.
Vinderup Realskole|Sevelvej 42|7830 Vinderup|Tlf. 97 44 15 80|vr@vinderup-realskole.dk
Webdesign & CMS by MCB Denmark