100 års jubilæumDen 1. oktober 1918 startede Vinderup Realskole i lejede lokaler på den kommunale skole i Vinderup.  Dette betyder at 1. oktober 2018 var Vinderup Realskole 100 års jubilæum.

Dette blev markeret på forskellige måder. På selve jubilæumsdagen- den 1. oktober - blev der  afholdt en reception for personale, tidligere personale, bestyrelsesmedlemmer, tidligere bestyrelsesmedlemmer samt forskellige samarbejdspartnere fra skoleverdenen og det lokale erhvervsliv. Gennem hele jubilæumsugen arbejdede eleverne med et skuespil, der omhandlede de forskellige årtier, Vinderup Realskole har eksisteret. Ugen blev afsluttet med en kæmpe fest for tidligere elever og tidligere personale i Vinderup hallerne.
Tilknyttet fil:    Jubilæumsavis (4603 Kb)
Tilknyttet fil:    Artikler fra Dagbladet (1510 Kb)
OM VINDERUP REAL
Vinderup Realskole er en privat overbygningsskole med ca. 265 elever fordelt i 7., 8., 9. og 10. klasse. Skolen blev grundlagt i 1918 og har en driftsaftale med Holstebro kommune, hvilket betyder, at skolen er en af Holstebro kommunes overbygningsskoler samt dækker den ene af kommunens to 10. klasses tilbud. På skolen er vi kendt for at have fokus på, at eleverne trives godt, tilegner sig solide faglige kvalifikationer, arbejdsmetoder og udtryksformer. Skolen stiller udfordringer, så hver enkelt elev udvikler sig både fagligt og socialt.
Skolens lærere er veluddannede, fagligt dygtige og har stor erfaring med at undervise elever i overbygningen. Der er et godt ungdomsmiljø på skolen med en hyggelig stemning - elever og lærere har et god kontakt.¨ Hvis du vælger at gå på Realskolen får du mulighed for at få en optimal undervisning, der giver dig et godt fundament til en fremtidig uddannelse eller profession, samt gode venner og minder, du kan tage med dig videre i livet.
Vinderup Realskole|Sevelvej 42|7830 Vinderup|Tlf. 97 44 15 80|vr@vinderup-realskole.dk
Webdesign & CMS by MCB Denmark