Menu

BefordringMan er som elev på Vinderup Realskole som udgangspunkt berettiget til at komme gratis med bussen/toget, hvis man har en lang skolevej eller hvis man skal færdes på en trafikfarlig skolevej.

Fri transport i forbindelse med skolegangen opnås iflg. Folkeskolelovens §26, når skolevejen er længere end de nedenfor nævnte afstandskriterier:
7.- 9. klasse 7 km    
10. klasse 9 km    
Ovennævnte afstande skal være den nærmeste vej eller sti, som eleven kan færdes på til fods eller på cykel hele året.

Hvis man bor eller skal færdes på en vej, som af myndighederne karakteriseres som trafikfarlig, kan man komme gratis med bussen/toget, selvom man ikke opfylder afstandskriteriet.

Skolen er altid parat til at hjælpe ved tvivlsspørgsmål.

Eksempler på trafikfarlige veje (Til og med 10. klasse)

Borbjergvej Stokholmvej
Holstebrovej fra Rydhave til Hvam Trabjergvej
Landtingvej Vester Trabjergvej
Rydevej Viborgvej fra Skave til kommunegrænsen i Bjergby
Stendisvej Øster Stendisvej
Langt de fleste elever skal ikke have et buskort, da de fleste busruter kører som skolebusser. Man har kun brug for at vise/ansøge om buskort, hvis man benytter rute 72 eller rute 260 - eller hvis man skal med toget til og fra skolen.
Tilknyttet fil:    Befordringsansøgning (238 Kb)
OM VINDERUP REAL
Vinderup Realskole er en privat overbygningsskole med ca. 265 elever fordelt i 7., 8., 9. og 10. klasse. Skolen blev grundlagt i 1918 og har en driftsaftale med Holstebro kommune, hvilket betyder, at skolen er en af Holstebro kommunes overbygningsskoler samt dækker den ene af kommunens to 10. klasses tilbud. På skolen er vi kendt for at have fokus på, at eleverne trives godt, tilegner sig solide faglige kvalifikationer, arbejdsmetoder og udtryksformer. Skolen stiller udfordringer, så hver enkelt elev udvikler sig både fagligt og socialt.
Skolens lærere er veluddannede, fagligt dygtige og har stor erfaring med at undervise elever i overbygningen. Der er et godt ungdomsmiljø på skolen med en hyggelig stemning - elever og lærere har et god kontakt.¨ Hvis du vælger at gå på Realskolen får du mulighed for at få en optimal undervisning, der giver dig et godt fundament til en fremtidig uddannelse eller profession, samt gode venner og minder, du kan tage med dig videre i livet.
Vinderup Realskole|Sevelvej 42|7830 Vinderup|Tlf. 97 44 15 80|vr@vinderup-realskole.dk
Webdesign & CMS by MCB Denmark