Tysk


Hvorfor vælge TYSK ?

Tyskland er et af vore nabolande.
Mange mennesker i andre lande taler tysk. Mange andre mennesker i andre lande taler tysk.
Mange reklamer og brugsanvisninger er skrevet på tysk.
I forbindelse med valg af erhverv/uddannelse kan du let møde et krav om, at du er god til tysk.

Tysk kan du vælge i 8.- 9.- og 10. klasse.

Tysk har 4 timer om ugen.

TYSK er et prøvefag.

Efter 9. og 10. klasse kan du gå til

Folkeskolens Afgangsprøve

hvis faget bliver udtrukket.

Efter 10. klasse kan du vælge at gå til

Folkeskolens 10. klassesprøve,

som er både mundtlig og skriftlig.

Vinderup Realskole tilbyder udveksling med en skole i Heikendorf. Vi får besøg og rejser til Tyskland og bor hos jævnaldrende kammerater.

Vinderup Realskole arrangerer også en sprogrejse til Østrig for 9. klasserne.
Begge udenlandsophold giver dig mulighed for at prøve dine tyske sprogfærdigheder i praksis og for at få indblik i Tysklands og Østrigs natur og kultur.
OM VINDERUP REAL
Vinderup Realskole er en privat overbygningsskole med ca. 265 elever fordelt i 7., 8., 9. og 10. klasse. Skolen blev grundlagt i 1918 og har en driftsaftale med Holstebro kommune, hvilket betyder, at skolen er en af Holstebro kommunes overbygningsskoler samt dækker den ene af kommunens to 10. klasses tilbud. På skolen er vi kendt for at have fokus på, at eleverne trives godt, tilegner sig solide faglige kvalifikationer, arbejdsmetoder og udtryksformer. Skolen stiller udfordringer, så hver enkelt elev udvikler sig både fagligt og socialt.
Skolens lærere er veluddannede, fagligt dygtige og har stor erfaring med at undervise elever i overbygningen. Der er et godt ungdomsmiljø på skolen med en hyggelig stemning - elever og lærere har et god kontakt.¨ Hvis du vælger at gå på Realskolen får du mulighed for at få en optimal undervisning, der giver dig et godt fundament til en fremtidig uddannelse eller profession, samt gode venner og minder, du kan tage med dig videre i livet.
Vinderup Realskole|Sevelvej 42|7830 Vinderup|Tlf. 97 44 15 80|vr@vinderup-realskole.dk
Webdesign & CMS by MCB Denmark