10. klasse


Vinderup Realskole tilbyder en fantastisk 10. klasse

KOM TIL INFORMATIONSMØDE OM 10. KLASSE 2020-21 Torsdag d. 9. januar klokken 19-20 i skolens Aula
Holstebro Kommune har to 10. klasses tilbud - hvoraf Vinderup Realskole er det ene.

Vi har fokus på:

Fællesskab

Faglighed

Udvikling

Trivsel

10. klasse giver mulighed for fordybelse og personlig afklaring af motivation og interesser samt forbedring af det faglige niveau.

Det er vigtigt, at det valg, du tager efter 10. kl., er det rigtige - det hjælper vi dig med. Vi har et tilbud med en stærk faglig profil og fokus på målrettet personlig udvikling ud fra den enkeltes forudsætninger og niveau. Den enkelte elev guides mod den rigtige ungdomsuddannelse.

Ud over de obligatoriske fag i 10. klasse skal du vælge mellem 3 forskellige profiler: E-SPORT * LIFESTYLE * PRAKTIK En dag om ugen vil være afsat til profil-fag mens de fire andre vil være undervisning i de almindelig 10. klasses fag.

Der vil være en obligatorisk studietur i starten af skoleåret og I vil tjene penge, så der også bliver mulighed for en billig skitur i januar. Derudover tager E-sports profilen til DreamHack i Sverige. Du er altid velkommen til at kontakte os og lave aftale om at komme på besøg - se skolen, snakke med lærerne og møde nogle af vores elever.
Læs mere om vores 10. klasse-tilbud 2020-21 i nedenstående fil.
Tilknyttet fil:    10. kl folder 2020-21 (4443 Kb)
OM VINDERUP REAL
Vinderup Realskole er en privat overbygningsskole med ca. 265 elever fordelt i 7., 8., 9. og 10. klasse. Skolen blev grundlagt i 1918 og har en driftsaftale med Holstebro kommune, hvilket betyder, at skolen er en af Holstebro kommunes overbygningsskoler samt dækker den ene af kommunens to 10. klasses tilbud. På skolen er vi kendt for at have fokus på, at eleverne trives godt, tilegner sig solide faglige kvalifikationer, arbejdsmetoder og udtryksformer. Skolen stiller udfordringer, så hver enkelt elev udvikler sig både fagligt og socialt.
Skolens lærere er veluddannede, fagligt dygtige og har stor erfaring med at undervise elever i overbygningen. Der er et godt ungdomsmiljø på skolen med en hyggelig stemning - elever og lærere har et god kontakt.¨ Hvis du vælger at gå på Realskolen får du mulighed for at få en optimal undervisning, der giver dig et godt fundament til en fremtidig uddannelse eller profession, samt gode venner og minder, du kan tage med dig videre i livet.
Vinderup Realskole|Sevelvej 42|7830 Vinderup|Tlf. 97 44 15 80|vr@vinderup-realskole.dk
Webdesign & CMS by MCB Denmark